Kamerový a zabezpečovací systém pomůže vaší firmě v oblasti bezpečnosti, zvýší efektivitu práce a díky možnosti vzdáleného přístupu budete mít neustálý přehled o svém podnikání.

Naše firma zajišťuje:

Montáž, kontrolu, údržbu a opravy elektronických poplachových systémů. Zejména těch, které jsou určených k ochraně majetku a osob před neoprávněnými zásahy. Náš servis zahrnuje i poplachové systémy a zařízení umožňující sledování pohybu a chování osob v objektech a jejich bezprostředním okolí. Dále nabízíme revizi a správu systému dodatečně zvyšujícího účinnost běžných standardů zabezpečení majetku a osob.

Kde naleznete pro naše služby uplatnění?

Byty, domy, chalupy, obchody a prodejny, středně velké prodejny, hotely a penziony, čerpací mycí stanice, herny a kasina, banky a pošty, dopravní prostředky, městské kamerové systémy a tím zdaleka nekončíme.

Co je zabezpečovací systém EZS?

EZS je inteligentním zabezpečovacím systémem. Jedná se o kabelové nebo bezdrátové komponenty, které jsou díky centrální jednotce spojeny s vaším telefonem. S takovýmto zařízením můžete komunikovat prostřednictvím WiFi připojení a při datovém výpadku je schopen pomocí GSM odeslat SMS o poplachu. Můžete s ním sledovat jak vnitřní, tak venkovní prostor, ovládat 230V zásuvky a více než 20 typů dalšího příslušenství (okenní rámy, tříštivá čidla, aj.). Disponuje velkým množstvím inteligentních funkcí a jeho nastavení dokážeme upravit podle specifických podmínek každého zákazníka.

Údržba kamerových a EZS systémů

Pravidelné čištění bezpečnostních kamer, celková údržba a testování kamerového systému je základním pilířem jeho bezchybného a dlouhodobého chodu a životnosti. V rámci pravidelných revizních prohlídek naše společnost zajišťuje servis a údržbu kamerového a zabezpečovacího systému. Dále se zabýváme i nadstandardními požadavky dle individuálních potřeb klientů.

Pro vaši domácnost, provozovnu nebo firmu dokážeme navrhnout a realizovat profesionální zabezpečovací/kamerový systém s mnoha pokročilými funkcemi.

Kontaktujte nás a my Vám vypracujeme nabídku a kompletní řešení na míru.